Så ruller bolden igen

17. maj 2020 kl. 21:32

Så er vi endelig klar til at der må spilles bold på banerne igen. For at alle regler kan overholdes i forhold til myndighedernes anbefalinger. Betyder det, at der for nogen er sket lidt ændringer i tiderne samt dage.

Det betyder desværre også at vi er nød til at udsætte den planlagte opstart af de 4 til 5 årige, til efter sommerferien.

• U6 samt U7 spillerne vil blive kontakte af deres trænere.
  • U8 til U10 vil træningen foregå tirsdag og torsdag kl 16.30 til 17.30. på banerne foran boldrummet
  • U12 til U14 træner tirsdag og torsdag kl.17.00 til 18.30.
    På banerne nede bag hækken
  • Piger U7 mandag kl 16.00-17.00
  • Herresenior Tirsdag og torsdag kl 19.00 til 20.30.
    På banerne nede bag hækken
  • Damesenior Tirsdag og Torsdag kl 18.45 til 20.15.
    På banerne foran boldrummet.

Aflevering og afhentning af børn, foregå på parkeringspladsen, hvor en træner vil tage i mod jer.
Det er vigtigt forældrene ikke opholder sig på og omkring banerne.

Alle spillere møder omklædt og til tiden, hverken før eller efter, egen drikkedunk medbringes og må ikke deles med andre.

Inden trænings start skal hænderne sprites, dette forfindes i klubben og træneren for hver gruppe vil være behjælpelige med dette.

Alle ved blive inddelt i grupper af max 10 personer, det er vigtigt man bliver i sin gruppe under hele træningen.

Det anbefales, at hovedstød begrænses mest muligt.
Det anbefales, at boldkontakt med hænderne begrænses mest muligt med undtagelse af målmanden, der skal bruge EGNE handsker, som skal være vasket af før
træning.

Alle forlader træningen lige efter den er slut. Anlægget skal forlades alene, og ikke i grupper.

Alle med symptomer på covid-19, skal blive hjemme og man må først møde til træning igen 48 timer efter symptomerne er ophørt.
Hvis en spiller eller en træner får symptomer på sygdom og får konstateret COVID-19,
skal klubben, trænere og medspillere orienteres om dette.

Bestyrelsen holder sig løbende orienteret i udviklingen og vil informere spillere og trænere hvis der sker ændringer.

Ved spørgsmål bedes der rettes henvendelse, til undertegne Formand Susan Nielsen 28937991 eller mail jsanielsen@gmail.com