Menu

Pædofili politik

Pædofili har aldrig været et problem i Kværndrup Boldklub, og sådan ønsker vi naturligvis, at det skal fortsætte med at være.

Kværndrup Boldklub opfylder loven omkring børneattester dvs. at der er indhentet pædofiliattester på samtlige ledere og trænere i klubben som er i kontakt med børn.

Det skal pointers at der kun indhentes oplysninger omkring straffelovens paragraffer §210, §222, §224, §232 og §235, der omhandler seksuelle krænkelser af unge under 15 år.

– Trænere og ledere der arbejder med børn under 15 år, skal underskrive samtykke-erklæring hvor man giver klubbens formand fuldmagt til at indhente oplysninger fra Det Centrale Kriminalregister.

– Ingen person, der tidligere er straffet i pædofilisager, kan få job i klubben.
– Har man som træner, leder, kollega eller forælder mistanke om, at der er foregået overgreb på børn, har man pligt til at rette henvendelse til klubbens bestyrelse. Bestyrelsen vil straks tage de nødvendige skridt overfor en evt. overtrædelse af ovennævnte. I alvorlige tilfælde vil det kunne betyde bortvisning/politianmeldelse.

Det er hensigten med politikken at sende et signal til forældre og sportsudøvere om, at vores forening hviler på sunde værdier, og at den er et trykt sted at være

 

Luk